Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
5 redenen om te kiezen voor Sparta fietsen
14-03-2023

5 redenen om te kiezen voor Sparta fietsen

Wilt u een nieuwe fiets kopen en bent u aan het oriënteren voor welk merk u kiest? We willen graag de Sparta fietsen bij u onder de aandacht brengen. Dit bekende merk heeft een grote naam en dat is niet voor niets. De Sparta fiets heeft allerlei voordelen waar u na aankoop absoluut van profiteert. Lees hier wat de 5 redenen zijn om in uw zoektocht een Sparta fiets te overwegen.
 

1.Betrouwbaarheid

De eerste reden om te kiezen voor Sparta fietsen is de betrouwbaarheid van het merk. Bent u eerder eigenaar geweest van een Sparta fiets, dan zult u beamen dat dit merk hoge kwaliteit levert. En stapt u voor het eerst op een elektrische Sparta fiets, dan worden uw aannames over de betrouwbaarheid van het merk bevestigd. Iedere dag kunt u zonder problemen de nodige afstanden afleggen. En dat jarenlang.
 

2.Veilig

Wilt u op een elektrische fiets fietsen, dan wilt u erop vertrouwen dat dat veilig kan. Geen onverwachte haperingen die ervoor zorgen dat uw accu het onderweg begeeft of dat u geen controle kunt houden op de snelheid. U moet er niet aan denken dat er iets gebeurt terwijl u met snelheid op de fiets zit. We hebben al benoemd dat Sparta fietsen betrouwbaar zijn. Daar kunnen we aan toevoegen dat dit merk veiligheid zeer hoog in acht neemt. Niet alleen door het stabiele en stevige ontwerp van de fiets, de betrouwbare remmen en voldoende verlichtingselementen, ook door de hoge kwaliteit van de elektrische aandrijving. U kunt erop vertrouwen dat u veilig onderweg bent wanneer u op de Sparta fiets stapt.
 

3.Comfort

U wilt vertrouwen op een goede fiets waar u jaren mee vooruit kan. Op die fiets wilt u bovendien comfortabel zitten. Kiest u voor een Sparta fiets, dan zult u merken dat zowel de ergonomische vormgeving als de techniek bijdragen aan een hoge mate van comfort. De hoogte van het zadel en het stuur kunnen precies naar uw lichaamsverhoudingen afgesteld worden. Technische aspecten als trapondersteuning, verschillende versnellingen en elektrische aandrijving zorgen er bovendien voor dat u met weinig moeite snel vooruitkomt.
 

4.Elektrische ondersteuning

De elektrische ondersteuning is al even aangehaald als onderdeel dat bijdraagt aan een hoge mate van comfort. Wanneer u de trappers aanduwt en wegfietst, voelt u meteen hoe de Sparta fiets snelheid maakt. Het voelt alsof u een extra duwtje in de rug krijgt dat ervoor zorgt dat u op een hogere snelheid komt. De kwaliteit van de elektrische ondersteuning is erg hoog, waardoor u echt verschil ervaart. Zou u de elektrische ondersteuning van de Sparta fiets weg moeten denken, dan levert dat u veel meer fysieke inspanningen op.
 

5.Stijl

De laatste reden om Sparta fietsen te overwegen, is het uiterlijk dat zeer stijlvol is. Want hoewel bovengenoemde redenen voor u de doorslag zullen geven te kiezen voor een Sparta fiets, speelt de fraaie vormgeving ook een belangrijke rol.
 

Sparta fietsen van Anjo Jager Fietsen

Het mag duidelijk zijn dat Sparta fietsen absoluut een favoriet is in ons assortiment. De hoge kwaliteit die terugkomt in technische aspecten en in vormgeving zorgt ervoor dat u onderweg heerlijk kunt fietsen. Bent u benieuwd naar het assortiment dat wij leveren? Of wilt u meer weten over een van onze andere fietsmerken als Batavus of Gazelle? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de winkel voor het maken van een proefrit.