Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
RACING RAY EN RACING RALPH: DE NIEUWE CROSS COUNTRY-BROERTJES
13-10-2018

RACING RAY EN RACING RALPH: DE NIEUWE CROSS COUNTRY-BROERTJES

Twee nieuwe banden combineren hun krachten voor de uitdagingen van de moderne cross country parcoursen: met Racing Ray op het voorwiel en de nieuwe versie van Racing Ralph op het achterwiel, presenteert Schwalbe deze combinatie als nieuwe referentie voor de cross country.  
De Cross Country heeft zich de laatste jaren pijlsnel ontwikkeld. Het maakt niet uit op welke ondergrond je rijdt of hoe slecht het weer ook is, op deze lichtrollende banden kun je vertrouwen. De duurzame banden sluiten feilloos op elkaar aan en zijn dan ook in combinatie op hun best. Racing Ray is een voorband met uitstekende stuureigenschappen, terwijl de Racing Ralph op het achterwiel voor snelheid en tractie zorgt. De nieuwe Cross Country-broertjes hebben weliswaar zeer verschillende profielen, maar Schwalbe heeft ze allebei uitgevoerd met nieuwe, afgeronde noppen, waarmee ook het Fat Albert duo succesvol is geworden.

Racing Ray aan de voorzijde wordt uitsluitend geleverd met Addix Speedgrip Compound – om een voorband te realiseren met de optimale combinatie van grip, snelheid en duurzaamheid. Bij de Racing Ralph aan de achterzijde gaat het vooral om de snelheid en de veelzijdigheid. Omdat het bij het achterwiel vooral om snelheid gaat, is Addix Speed hierbij de ideale compound.
Kom langs en laat u verrassen door deze super band. Bestellen mag natuurlijk ook. leverbaar vanaf 18 oktober.