Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Vanaf nu verkrijgbaar bij Anjo Jager Fietsen: HUKA FIETSEN.
19-10-2019

Vanaf nu verkrijgbaar bij Anjo Jager Fietsen: HUKA FIETSEN.

 Heb je behoefte aan meer stabiliteit of gevoel van veiligheid of vrijheid? Met een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen is Huka fietsen de oplossing.
De driewielers en duofietsen zijn zowel met elektrische ondersteuning te krijgen als zonder ondersteuning. Kom langs en samen zoeken wij de ideale fiets/vervoermiddel voor u uit.

Driewieler Cortes:
 

De krachtigste driewieler in zijn klasse
Zoek je een fiets die jou stabiliteit en een veilig gevoel geeft met een vooruitstrevend design? Dit alles komt samen in de Cortes. In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten is een unieke zit ontwikkeld voor een optimaal rijcomfort. De Cortes is standaard voorzien van middenmotor.
 
Het op- en afstappen wordt daardoor erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap. Tevens is de lichtlopende driewieler geheel naar jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop je gezien mag worden!
 
Optimaal zitcomfort : ergonomische zit
Grote actieradius (75 km)
Individueel instelbare vering
Uitgerust met Shimano STEPS middenmotor
Belastbaar tot maar liefst 150 kg
10 jaar garantie op het frame en de voorvork
 
 
Elektrische driewieler Vasco
Een uniek combi van design en stabiliteit
 
Zoek jij een moderne fiets die jou voorziet van extra veiligheid en stabiliteit? Die qua design voldoet aan één van de meest toonaangevende fietsen? Maak kennis met de Vasco! Met de elektrische driewieler Vasco kan je eindeloos op een comfortabele manier fietsen vanwege haar hightech eigenschappen.
 
De middenmotor zorgt voor een geleidelijke aandrijving van de fiets en een nog stabielere wegligging. De Vasco is geheel naar jouw wensen af te stemmen en er zijn diverse accessoires leverbaar waarmee je de fiets nóg persoonlijker en fraaier kan maken.
 
Stoer Dutch design met aluminium frame.
Standaard voorzien van middenmotor en Big Ben banden.
Voorzien van hydraulische remmen achter, waarbij weinig kracht benodigd is om te remmen.
10 jaar garantie op het frame en voorvork
 
Stel heel gemakkelijk samen met ons je eigen Huka fiets samen zoals jij hem graag wilt hebben.