Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Vacature fietstechnicus / verkoper

Subtitel

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ervaren fietstechnicus en/of verkoper. Het liefste zien we dat je over zowel technische als verkoopvaardigheden beschikt. Zodat je allround inzetbaar bent, wat het ook voor jou nog eens leuk en afwisselend houdt! 

​​​​​​​Wij stimuleren je om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien, hiervoor bieden wij je alle benodigde middelen zoals cursussen en trainingstrajecten. Aantoonbare ervaring in de fietsenbranche is een pre.

Unsplash

wie zijn wij?

Subtitel

Anjo Jager Fietsen is een tweewielerspeciaalzaak met 2 vestigingen in Assen. Wij onderscheiden ons, met de hoogst haalbare kwaliteit van producten en kennis. Wij doen verkoop en onderhoud van stadsfietsen, E-bikes, racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en (E-)bakfietsen. Bekijk hier al onze vacatures.

Unsplash

Wij bieden je:

Subtitel

Een uitdagende en boeiende functie met veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke invulling. Een aangename werksfeer in een dynamisch bedrijf in volle expansie. Een salarispakket in overeenkomst met je achtergrond en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zie jij jezelf al werken in ons enthousiaste team en in onze prachtige werkplaatsen/showrooms? Stuur dan je CV en een motivatie naar info@anjojagerfietsen.nl

Unsplash