Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Tweedehands fietsen

Een gloednieuwe fiets kopen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom hebben we een mooie collectie tweedehands fietsen voor u klaar staan. Prima om de boodschappen mee te doen en voor korte of langere afstanden als woon-werkverkeer. De tweedehands fietsen zijn bij ons technisch altijd in goede staat. Bestel ze online of kom langs in één van onze winkels in Assen voor een proefrit.

7 resultaten
Volgorde

Tweedehands fiets kopen bij de vakspecialist

Tweedehands fietsen kunt u overal kopen. Het nadeel is dan wel dat u niet weet in welke staat de fiets is. Misschien is de fiets technisch niet meer in de beste conditie en loopt u om de zoveel tijd tegen reparaties aan. Dan wordt zo’n goedkope gebruikte fiets alsnog een duurkoop.

Loop daarom binnen in één van onze winkels in Assen. Hier hebben we in allerlei prijscategorieën hele goede gebruikte fietsen staan. Allemaal volledig nagekeken door middel van een grote beurt. We hebben alle fietsen volledig uit elkaar gehaald en de slijtagedelen gecontroleerd en waar nodig vervangen. Onze vakspecialisten kunnen u dan ook alle ins en outs vertellen over de fiets, stellen de tweewieler helemaal voor u af zodat u zeker weet dat u veilige kilometers tegemoet kunt rijden.

Bovendien kunt u de fiets dan ook later weer bij ons brengen voor een onderhoudsbeurt. Of we komen de fiets voor u ophalen. Lees meer over onze haal- en brengservice.

tweedehands fietsen kopen bij Anjo Jager

Diverse soorten fietsen

We hebben diverse soorten tweedehands fietsen waar u de keuze uit heeft. Van een ‘gewone’ stadsfiets tot e-bike tot kinderfiets. Van de bekende en beste merken als Cannondale en Gazelle. Zeker bij de laatste twee zien we vaak dat mensen een tweedehands willen. Een nieuwe elektrische fiets is voor hen net iets boven het budget. En kinderen groeien snel waardoor de kinderfiets ook al snel weer te klein is. Ons assortiment tweedehands fietsen:

  • Elektrische fietsen
  • Hybride fietsen
  • Mountainbikes
  • Racefietsen
  • Kinderfietsen

Naast het bovenstaande rijtje vindt u bij ons ook overige fietsen, zoals een driewieler voor volwassenen.

Tweedehands fiets kopen? Maak eerst een proefrit

Welke fiets u ook koopt - nieuw of tweedehands - een proefrit is altijd goed. En bij ons kan dat op ons eigen ruime terrein, zonder verkeer. U kunt in alle rust een flinke testrit maken op uw gekozen tweedehands fiets. Schakel door alle versnellingen heen, probeer meerdere houdingen uit en kom erachter of dit de fiets is waar u de komende jaren van A naar B en weer terug wilt.

Plan een proefrit